Innr LED strip: Dit moet je weten over de Innr LED strip

De Innr LED strip is een geweldige manier om wat kleur en leven aan je huis toe te voegen. Met 16 miljoen kleuren om uit te kiezen, kun je de perfecte tint vinden voor elke gelegenheid. Bovendien is de Innr LED strip een geweldige manier om wat extra licht aan een kamer toe te voegen, waardoor hij perfect is voor gebruik in allerlei toepassingen. Dankzij het slimme ontwerp is de Innr LED strip te bedienen met de Innr app, zodat je volledige controle hebt over je lichtervaring. Of je nu een ontspannen sfeer wilt scheppen of wat extra licht nodig hebt voor een specifieke taak, de Innr LED strip is geschikt voor de klus. Dus waarom zou je de Innr LED strip niet proberen?

Bekijk Innr LED strips

Wat zijn de kenmerken van Innr LED strip?

Innr is een Nederlands bedrijf dat betaalbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige LED verlichtingsoplossingen biedt. De Innr LED strip is een van hun meest populaire producten, dankzij zijn slimme ontwerp en handige app bediening. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de Innr LED strip:

 1. Betaalbaar: Innr biedt betaalbare, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige LED verlichtingsoplossingen.
 2. Handig: Dankzij het slimme ontwerp is de Innr LED strip te bedienen met de Innr app, zodat je volledige controle hebt over je verlichtingservaring.
 3. Hoge kwaliteit: Innr biedt hoge kwaliteit , mooie en praktische LED verlichtingsoplossingen.
 4. Veelzijdig: Innr’s LED strip is veelzijdig, en kan gebruikt worden in allerlei omgevingen, o.a. thuis, op kantoor en in de tuin.

Als je een eenvoudige manier zoekt om slimme verlichting aan je huis toe te voegen, is de Innr LED strip een goede optie. Met zijn slimme ontwerp en handige app bediening is hij perfect voor elke omgeving. Bovendien biedt Innr hoogwaardige, betaalbare LED verlichtingsoplossingen die perfect zijn voor iedereen.

Innr LED strip

De technische specificaties van de Innr LED strip zien er als volgt uit:

 • De Innr LED strip is verkrijgbaar in twee verschillende maten (2 of 4 meter).
 • De Innr LED strip is IP65 gekeurd, waardoor hij weerbestendig is en geschikt voor gebruik buiten of binnen in bijv. de badkamer of keuken.
 • De Innr LED strip geeft een mooi gelijkmatig lichteffect en is verkrijgbaar in wit en 16 verschillende kleuren.
 • De Innr LED strip werkt ook met Philips Hue producten.
 • De Innr LED strip kan worden aangestuurd met een Zigbee Bridge.
 • Heeft een CRI kleurweergave index van >85.
 • De Inrr LED strip is dimbaar.
 • De Innr LED strip kan ingekort worden (elke 16,6 cm).
 • De Innr LED strip heeft een lichtopbrengst van 1200 Lumen.

ℹ️ Meer over RGB verlichting »

Wat zijn de toepassingen van de Innr LED strip?

De Innr LED strip heeft veel toepassingen en kan gebruikt worden in allerlei omgevingen, o.a. thuis, op kantoor en in de tuin.

Innr’s LED strip is een mooie manier om sfeerverlichting toe te voegen aan elke kamer. Je kunt ze gebruiken om meubels, schilderijen, of iets anders in je huis te accentueren. Plus, met de Innr app kun je de LED strip vanaf je smartphone of tablet bedienen. Met de app kun je ook timers instellen, zodat de LED strip op bepaalde tijden aan en uit gaat

Behalve voor gebruik in woningen is Innr’s LED strip ook perfect voor kantoren en andere commerciële ruimtes. De strip kan gebruikt worden om sfeer te geven aan ontvangstruimten, wachtkamers, of elke andere ruimte waar je een gastvrije omgeving wilt scheppen. En omdat Innr ‘s LED strip is zo gemakkelijk te gebruiken, dat je in een handomdraai de perfecte verlichting voor elke ruimte kunt maken. Innr’s LED strip is de perfecte manier om sfeervolle verlichting aan elke ruimte toe te voegen. 

ℹ️ Verbruik van een LED strip »

Wat zijn de voordelen van de Innr LED strip?

De Innr LED strip is beschikbaar in verschillende maten (2 of 4 meter) en kan ook buiten gebruikt worden. De LED strip van Innr geeft ook een mooi, gelijkmatig lichteffect. De LED strip is ook compatibel met Philips Hue en kan met spraakcommando’s bediend worden.

Met behulp van de Philips Hue hub kun je de Innr LED strip eenvoudig aan-/uitschakelen en verander je de lichtkleur en intensiteit. Innr’s LED strip is ook Zigbee gecertificeerd, waardoor hij compatibel is met een groot aantal smart home apparaten en platforms.

* Werkt niet met Apple HomeKit en de Hue Entertainment functionaliteit (Sync)

Bekijk Innr LED strips

Hoe bedien ik de Innr LED strip?

De Innr LED strip kan bediend worden met je slimme apparaat of stemassistent. De Innr LED strip heeft een Zigbee Bridge nodig, die niet in het pakket zit. De bridge is nodig om verbinding te maken met de Innr LED strip en hem te bedienen. Je kunt de brug gebruiken om de lichtstrip te bedienen met Innr’s iOS of Android app, of met andere compatibele apps.

ℹ️ LED strip met afstandsbediening »

Wat is de lichtkwaliteit van de Innr LED strip?

De lichtkwaliteit van de Innr LED strip is zeer goed. De Innr LED strip heeft een kleurtemperatuur van 1.800K tot 6.500K, en hij kan een maximale lichtsterkte van 1.2000 lumen produceren. Het vermogen van de Innr LED strip is ook erg hoog, met een maximum van 46 watt per meter. Dit maakt de Innr LED strip een goede keuze voor een grote verscheidenheid van toepassingen. Dankzij de RGBW gekleurde LEDs kun je de LED strip in alle gewenste kleuren instellen, inclusief intens wit licht.

ℹ️ Meer over RGB verlichting »

Hoe bevestig ik de Innr LED strip?

De Innr LED strip wordt geleverd met 3M tape, waarmee je gemakkelijk en snel de Innr LED strip op elk gewenst oppervlak te bevestigen. Innr biedt ook een optionele bevestigingsclip, die het nog gemakkelijker maakt de Innr LED strip op een gewenst oppervlak te bevestigen.

ℹ️ LED strip bevestigen »

ℹ️ LED strip inkorten »

Wat is Innr LED strip?

Innr LED strip is een slimme verlichtingsoplossing waarmee u eenvoudig sfeervolle accenten kunt aanbrengen in uw huis. Het is een flexibele strip met LED-lampen die u kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Met behulp van de Innr-app kunt u de LED strip bedienen en instellen op verschillende kleuren en helderheidsniveaus.

Hoe installeer ik Innr LED strip?

Het installeren van Innr LED strip is heel eenvoudig. U begint door de LED strip uit te pakken en deze op de gewenste plek te bevestigen met de bijgeleverde plakstrip. Vervolgens sluit u de LED strip aan op de Innr Bridge en maakt u verbinding met uw Wi-Fi-netwerk. Ten slotte downloadt u de Innr-app en volgt u de instructies om de LED strip in te stellen en te bedienen.

Kan ik Innr LED strip gebruiken met andere smart home-systemen?

Ja, Innr LED strip is compatibel met een groot aantal smart home-systemen, zoals Amazon Alexa, Google Home en Philips Hue. U kunt de LED strip eenvoudig integreren in uw bestaande smart home-systeem en bedienen met uw stem of via de app van uw smart home-systeem.

Kan ik de lengte van de Innr LED strip aanpassen?

Ja, u kunt de lengte van de Innr LED strip aanpassen. De strip is namelijk op maat te knippen op specifieke punten die aangegeven zijn op de strip zelf. Let er wel op dat u de strip alleen op deze punten knipt en niet tussen twee punten in.

Kan ik de Innr LED strip buiten gebruiken?

Nee, de Innr LED strip is niet geschikt voor gebruik buiten. De strip is ontworpen voor gebruik binnenshuis en kan beschadigd raken door vocht en andere weersomstandigheden buiten. Gebruik de LED strip dus altijd binnenshuis en vermijd contact met vocht en water.