Philips Hue LED strip: Alles wat je moet weten

Philips Hue is een merk van slimme verlichting die met een smartphone app bediend kunnen worden. De Philips Hue LED strip is een flexibele, zelfklevende LED strip die gebruikt kan worden om sfeerverlichting te creëren of om een werkruimte te verlichten. Plaats de Philips Hue lichtstrip op elke gewenste plaats en verlicht elke plek in je huis. In dit artikel bespreken we de kenmerken van de Philips Hue LED strip en geven we enkele tips voor het gebruik ervan.

Philips Hue LED strip

Wat is de Philips Hue LED strip?

De Philips Hue LED strip is een van de meest populaire slimme LED strips in Nederland. De Philips Hue LED strip is een Zigbee LED strip die met de Philips Hue Bridge kan worden aangestuurd. De Philips Hue LED strip heeft een CCT functie (regelbare kleurtemperatuur). Dit betekent dat je de kleur van de lichtstrip kunt veranderen van warm wit naar koud wit.

De Philips Hue LED strip is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De Philips Hue lichtstrip is ook heel veelzijdig. Je kunt de Philips Hue lichtstrip gebruiken om sfeerverlichting te creëren of om een werkruimte te verlichten. De Philips Hue lichtstrip is ook energiezuinig. De Philips Hue LED strip is een mooie aanvulling op de Philips Hue serie. Als je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een Philips Hue LED strip, kijk dan naar ons Philips Hue LED strip assoriment.

Bekijk Philips Hue LED strips

Hoe werkt de Philips Hue LED strip?

De Phiilps Hue LED strip heeft maar liefst 16 miljoen kleuren welke eenvoudig via de Philips Hue app ingesteld kunnen worden. Hiermee kun je ook de lichtintensiteit regelen en de Philips Hue LED Strip op verschillende kleuren instellen, waaronder alle tinten wit, van warm wit tot daglichtwit. 123LEDstrips biedt een ruime keuze aan Philips Hue LED Strips, zodat je de perfecte voor jouw behoeften kunt vinden.

ℹ️ Lichtopbrengst in Lumen »

De Philips Hue LED strip kan worden bediend met de Philips Hue Bridge. Om de Philips Hue LED strip te bedienen, moet je eerst de Philips Hue Bridge installeren. Als de Philips Hue Bridge geïnstalleerd is, open je de Philips Hue app en maak je verbinding met de bridge. Met de Philips Hue app kun je de helderheid, kleur en warmte van de Philips Hue LED strip regelen.

Bekijk Philips Hue Bridge

Wat zijn de kenmerken van de Philips Hue LED strip?

De Philips Hue LED strip wordt doorgaans met een lengte van 2 meter verkocht samen met bijbehorende voeding. Als je een langere Philips Hue LED strip nodig hebt, kun je eenvoudig een extra Philips Hue LED strip verlengstuk van 1 meter aansluiten. Je kunt maximaal 10 meter totaal Philips Hue LED strip aan elkaar koppelen. De Philips Hue LED strip heeft een levensduur van 25.000 uur. Dit betekent dat de Philips Hue LED strip ongeveer 25 jaar meegaat als hij 3 uur per dag gebruikt wordt.

De Philips Hue LED strip is een geweldige manier om wat extra licht aan je huis toe te voegen. Je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren en de kleur, helderheid en warmte van de lichtstrip veranderen met de Philips Hue app. De Philips Hue LED strip is ook compatibel met andere Philips Hue producten, zoals de Philips Hue bridge, Philips Hue Dimmer schakelaar en Philips Hue Tap schakelaar. Met deze Philips Hue producten kun je de Philips Hue LED strip bedienen met slechts een aanraking of zelfs zonder ooit je smartphone te hoeven pakken

ℹ️ Meer over kleurtemperaturen »

Als je bijvoorbeeld een film wilt kijken maar niet wilt dat de helderheid van de TV anderen in de kamer stoort, kun je de Philips Hue app gebruiken om de helderheid van de lichtstrip te verlagen zonder de TV te beïnvloeden. Of misschien geef je een presentatie en wil je bepaalde punten accentueren met de accentverlichting van Philips Hue.

De LED strip van Philips Hue is ook geweldig om de stemming te bepalen. Je kunt de Philips Hue app gebruiken om de kleur van de lichtstrip aan te passen aan je stemming of het thema van je evenement. De LED strip van Philips Hue is ook dimbaar, zodat je voor elke situatie precies de juiste sfeer kunt creëren.

ℹ️ LED strip dimbaar maken »

Of je nu een vleugje stijl aan je huis of kantoor wilt toevoegen, of een veelzijdige verlichtingsoplossing nodig hebt die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, de LED strip van Philips Hue is een geweldige optie. Met zijn eenvoudige installatie en brede waaier aan compatibele accessoires is de LED strip van Philips Hue zeker een welkome aanvulling in elke ruimte.

87,95

72,69 excl. btw

4 beoordelingen
Op voorraad — Direct leverbaar

Wat zijn enkele toepassingen van de Philips Hue LED strip?

De Philips Hue LED strip is perfect om sfeerverlichting toe te voegen aan elke kamer in je huis. Je kunt ze ook gebruiken als functionele lichtbron, bijvoorbeeld als werkplaatsverlichting. Philips Hue LED Strips zijn daarnaast ook nog eens energiezuinig, waardoor ze een goede keuze zijn voor iedereen die een betaalbare en veelzijdige verlichtingsoplossing zoekt.

ℹ️ Het verbruik van een LED strip »

Ook aan buitengebruik is gedacht met een Philips Hue outdoor LED strip. Philips biedt een 2 of 5 meter lange waterdichte LED strip met 16 miljoen kleuren en de mogelijkheid om sfeer en tinten te veranderen. Een Philips Hue LED strip voor buiten is perfect voor patio, dek, of zwembad.

Een van de beste eigenschappen van Philips Hue LED Strips is dat ze zo veelzijdig zijn. Je kunt ze in praktisch elke kamer van je huis gebruiken, en ook buitenshuis. Philips Hue LED Strips zijn ook heel betaalbaar, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor iedereen die een betaalbare en veelzijdige verlichtingsoplossing zoekt. De Philips Hue LED strip is erg flexibel waardoor je hem gemakkelijk kan vormen en buigen zodat hij past bij de behoeften van je buitenruimte. 

Hoe bevestig ik een slimme Philips Hue LED strip?

De slimme Philips Hue LED strip bevestig je op dezelfde manier als andere LED strips en Philips Hue lampen. Je sluit de Philips Hue LED strip aan op het stopcontact, en bevestigd het eenvoudig met de zelfklevende tape aan de achterkant of met een speciale bevestiging, afhankelijk van welke LED strip je kiest. Open vervolgens de Hue app en volg de configuratiestappen.

ℹ️ LED strip bevestigen »

Hoe bedien ik een Philips Hue LED strip?

Je kunt de Philips Hue app gebruiken om je Philips Hue LED strip te bedienen. In de app kun je het licht aan/uit zetten, de kleur veranderen, en timers instellen. Je kunt ook stemassistent gebruiken om je Philips Hue LED Strip te bedienen.

Samenvattend is de Philips Hue LED Strip een geweldige keuze voor iedereen die een betaalbare en veelzijdige verlichtingsoplossing zoekt. De strip is heel eenvoudig te installeren en kan worden bediend met de Philips Hue app.

ℹ️ Meer over slimme verlichting »

Kan een Philips Hue LED strip op maat geknipt worden?

Ja, de Philips Hue LED strip voor binnengebruik is knipbaar. Dit betekent dat je de lengte van je Philips Hue LED strip kunt aanpassen aan je eigen behoeften. De Philips Hue lichtstrips voor buiten en de Play gradiënt lichtstrips zijn echter niet knipbaar.

ℹ️ LED strip inkorten »

Wat is een Philips Hue LED strip en hoe werkt het?

Een Philips Hue LED strip is een flexibele lichtstrip die kan worden aangesloten op het Philips Hue verlichtingssysteem. Het bestaat uit kleine LED-lampjes die op een lange strook zijn gemonteerd en die in staat zijn om miljoenen verschillende kleuren te produceren. Deze strips kunnen worden bediend via de Philips Hue-app, waarmee gebruikers de helderheid, kleur en lichteffecten kunnen aanpassen.

Hoe kan ik een Philips Hue LED strip installeren?

Het installeren van een Philips Hue LED strip is eenvoudig en kan in enkele minuten worden gedaan. Ten eerste moet de LED strip uit de verpakking worden gehaald en worden uitgerold op de gewenste plaats. Vervolgens moet de LED strip worden aangesloten op een voedingsadapter en deze moet worden aangesloten op een stopcontact. Ten slotte kan de LED strip worden toegevoegd aan het Philips Hue-systeem via de Philips Hue-app. Dit kan worden gedaan door de app te openen, op het “+”-symbool te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Kan ik meerdere Philips Hue LED strips op één voedingsadapter aansluiten?

Ja, het is mogelijk om meerdere Philips Hue LED strips op één voedingsadapter aan te sluiten, op voorwaarde dat het totale stroomverbruik van de strips niet hoger is dan het maximale vermogen van de voedingsadapter. Dit vermogen varieert afhankelijk van het type voedingsadapter dat wordt gebruikt. Het wordt aanbevolen om het maximale vermogen van de voedingsadapter te controleren voordat u meerdere LED strips aansluit.

Kan ik de Philips Hue LED strip op maat knippen?

Ja, de Philips Hue LED strip kan op maat worden geknipt om in de gewenste lengte te passen. Elke LED strip heeft knipmarkeringen op specifieke punten, meestal om de 10 cm, waar u de strip kunt knippen zonder de LED’s te beschadigen. Het wordt aanbevolen om de instructies in de handleiding te volgen om ervoor te zorgen dat de LED strip correct wordt geknipt.

Kan ik de Philips Hue LED strip buiten gebruiken?

Nee, de meeste Philips Hue LED strips zijn niet geschikt voor buitengebruik. De strips zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis en kunnen worden beschadigd door vocht, hitte en koude temperaturen. Als u op zoek bent naar verlichting voor buiten, zijn er andere Philips Hue-producten beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor buitengebruik, zoals de Philips Hue Outdoor Lightstrip. Het is altijd belangrijk om de specificaties en installatie-instructies van het product te controleren voordat u het buiten gebruikt.

Bekijk Philips Hue LED strips Bekijk Philips Hue Bridge